Прозори и врати за сите потреби

 
 
 
 

Приоритет во квалитет и услуга

 
Агмар Јуниор е водечка компанија - производител на врати, прозори и гаражни врати веќе една деценија. Имаме најнапредна технологија и реномирани дизајнери во индустријата за да го обезбедиме квалитетот на нашите производи од почеток до крај.

Нашиот искусен тим работи заедно повеќе од една деценија посветено и професионално за секој наш клиент да биде задоволен.

Со текот на годините, компанијата ги следеше корпоративните цели „на прво место квалитетот; и клиентот“, и нашата мисија е да изградиме долгорочен однос со нашите ценети клиенти преку најдобар квалитет на нашите производи и услуги. Имаме можност да ги прилагодиме нашите производи за да ги задоволат вашите потреби. Вашето задоволство е наш приоритет.

 
 
 
 
Откријте ја различноста на Агмар Јуниор. Со Агмар Јуниор, добивате многу повеќе од убави прозорци и врати. Ние ги надминуваме барањата и нашата цел е да ги надминеме вашите очекувања. Производите на Агмар Јуниор се поткрепени со најдобрите гаранции во бизнисот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ролетни за гаражни врати

 
 
 

ПВЦ и алуминумски прозори и врати

 
 
 

Ролетни за прозори

 
 
 
 
 
 

Вашето задоволство е наш приоритет

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Енергетски ефикасни и модерни, такви се ПВЦ прозорите и врати на Агмар Јуниор. Спречуваат било каква бучева и топлина / ладно да влегува во вашиот дом. Секој производ доаѓа со квалитетен и одличен дизајн, огромен избор на бои и повеќе опции за стакло. Софистицирани и флексибилни нашите ПВЦ врати и прозори се направени да траат вечно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алуминиумските прозори и врати се едни од најчестите во домовите. Тие се наоѓаат на надворешната површина на објектите и често се под влијание на неповолни фактори на природата, како што се сонцето, дождот, песочната ерозија. Затоа, од прозори и врати се очекува доволна отпорност на временски услови и издржливост на материјалот од кој се направени. А алуминиумскиот профил е издржлив и гарантирано најдобар за сите временски услови.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ролетните за прозорците се безвременски. Тие обезбедуваат и функционалност и стил. Тие се еден од најлесните и најисплатливи начини да внесете нов живот во вашиот дом. Нашите ролетни се одликуваат со долговечност, тие се направени да траат, а имаме и безброј опции за дизајн. Нудат приватност и филтрирање на светлина и ви даваат и заштита.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тие се се најдобрата проектирана гаражна врата на пазарот и нудат одлична топлинска изолација. Роло гаражна врата се состои од одделни делови отколку од еден панел; тие се креваат вертикално без да се губи просторот во гаражата и пред гаражата и овозможуваат целосно отворање, давајќи дополнителен простор за пошироки возила.


 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти..

 

Видео

 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
ул.101 б.б , с.Добридол Гостивар
+389 72 562 111 .
+389 71 804 580 .
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:


 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*